Képzéseink

Alapképzéseink

Ha diplomát szeretnél szerezni, akkor ez az első lépcsőfok, amit nem igen tudsz megkerülni. Érettségi bizonyítvánnyal jelentkezhetsz, különféle tevékenységekért pedig plusz pontokat gyűjthetsz. Alapozó képzést kapsz a 4 (van ahol 3 vagy 3,5) év alatt, főként az elején általános ismereteket szedsz magadra, és kellő tudást ahhoz, hogy a munkaerőpiacon is megálld a helyed. Tudományterülettől függően BA (Bachelor of Arts) illetve BSc (Bachelor of Science) diplomát szerezhetsz.
Alapképzésen az ápoló, gyógytornász, védőnő, dentálhigiénikus  szakirányok és a szociális munka alapszak közül választhatsz.

Mesterképzéseink

Szakképzettséget a mesterképzés (MA: Master of Arts, MSc: Master of Science) 3, 4 (van, ahol 2) féléve alatt szerezhetsz, viszont csak akkor jelentkezhetsz, ha van legalább egy alapképzéses vagy a régi rendszerben szerzett diplomád. Itt elmélyítheted szakmai tudásodat, miközben előkészülhetsz a doktori tanulmányokra.

Mesterképzésen ápoló mesterképzés, fizioterápia mesterképzési szak és szociálpolitika mesterképzési szak képzéseink közül választhatsz.